Om oss

Strandvillan's Cafe tog våren 2015 över efter "Strandgalleriet - Cafe gula rummet" som drivits av Inge och Evi i över tjugo år.

Malin Falk som är bosatt och uppväxt i Sigtuna tar över driften av Strandvillan's Café. Ambitionen är att bevara dem gamla goda recepten som hållits hemliga av Evi i över tjugo år och att skapa lika goda relationer med våra kunder. En stor skillnad är dock att vi håller öppet alla dagar i veckan, året om. Vi välkomnar alla till vår nya trädgård med utsikt över mälaren och borgmästarängen för en härlig fikastund. 

Under våren 2015 renoverades köket, övervåningen och nytt möblemang införskaffades. Ateljén på övervåningen är numera en inredd servering med stolar och bord i mörkbrunt mahogny och hålls öppen för våra gäster alla dagar i veckan. Det går även bra att boka övervåningen för bland annat dop, minnesstund eller födelsedagsfest.

Innergården har rustats med nya utemöbler, en liten lekpark har upprättats för att underhålla de allra minsta och en ny syrenhäck har planterats ut med staketet.

Bra att veta...

 

Hundar är välkomna till vår servering inomhus på bottenplan, för mer information fråga personalen på plats eller ring oss på 08- 592 514 29

 

Du har uppsikt över barnen när dem roar sig på minigolfbana.